קושי במתן שתן לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/09/2012 | 06:52 | מאת: רוני 222

שלום לאחר קיום יחסי מין יש לי דחף לתת שתן, אך יש לי כאבים לא מוסברים והשתן יוצא לי לאחר מאמץ רב וגם לא בצורה רציפה, אני צריך להתאמץ בכל פעם וזה מלווה בכאב, יוצא לי המון שתן, האם העובדה שאני מושתל כליה מסבירה את זה? בתודה מראש

שלום רב, לעיתים לאחר מגע מיני יש תחושה של דחף לרוקן. מומלץ בעיקר להרגע ולא להתאמץ אלא לתת לשתן לצאת בעצמו. אם כל הזמן זה כך, ובעיקר אם יש לך כאב בשפיכה גם כדאי לבדוק שאין לך דלקת בערמונית. לא נראה לי שהיותך מושתל כליה קשורה לזה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת