אורגזמה - ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

22/09/2012 | 08:21 | מאת: גיל

שלום איך נוצרת האורגזמה? האם האורגזמה מיוצרת בערמונית? אני בן 57 בריא בדרך כלל. יש לי חשק מיני,זקפה חזקה ואני פעיל מינית בממוצע 3 פעמים בשבוע,אבל מזה כמה שנים יש לי תחושת אורגזמה חלשה בעת פליטת הזרע . האם מצב זה קשור לערמונית או שזה הגיל שפוגם בתחושה החזקה של האורגזמה? תודה

שלום רב, אורגזמה היא תחושת ההנאה בסיום המגע המיני. אצל גברים היא לרוב קורית בזמן פליטת הזרע.עדיין, יש אפשרות לחוות אותה ללא פליטה. לי נראה שאם יש לך תפקוד מיני תקין כולל זקפה ושפיכה אולם רק התחושה של ההנאה ירודה- כדאי לך להתייעץ עם סקסולוג.

23/09/2012 | 19:44 | מאת: גיל

באיזה איבר היא מיוצרת??

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת