טסטומקס ג'ל

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/08/2012 | 23:36 | מאת: dd1951

ד''ר שלום, אני לא בטוח שאת הכתובת לשאלתי, עלי לטוס לחו''ל למספר חודשים,אני משתמש בטסטומקס ג'ל ולוקח איתי מספר אריזות לתקופת שהותי בחו''ל, אני מודאג מעצם העובדה שבנמלי התעופה סורקים את כל מה שמעבירים למטוס בעזרת מכשירי שיקוף,שאלתי האם עצם הקרינה יכול להזיק לטסטומקס ג'ל,האם ייתכן שחלק מהקרינה נותרת בתרופה ולאחר השימוש בו אני אנזק? (חבר סיפר לי שהרופא שלו שרשם לו אינסולין הזהיר אותו לא להרשות שיעבירו את התרופות שלו במכשירים אלו)

שלום רב, נראה לי שאת השאלה הזו כדאי להפנות למרכז הטרטולוגי 02-6243669

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת