תוצאות בדיקת אולטרה סאונד דרכי שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

07/08/2012 | 00:11 | מאת: שי

שלום אני בן 41 בריא בחודשחם האחרונים אני נותן שתן בתדירות גבוהה ללא צריבה או טפטוף או צבע חריג הופניתי לבדיקת אולטאה סאונד של דרכי השתן להלן תוצאותיה, אודה על התייחסות לתשובה ועל המשך הטיפוך הנדרש. הבדיקה- להלן ממצאי בדיקה על קולית של הכליות ודרכי השתן: הבדיקה בוצעה בתאריך 01/08/2012. כליה ימנית באורך כ- 11.2 ס"מ, פרנכימה שמורה, אין עדות להידרונפרוזיס ואין עדות לאבנים. כליה שמאלית באורך כ- 11.9 ס"מ, פרנכימה שמורה, אין עדות להידרונפרוזיס ואין עדות לאבנים. שלפוחית השתן עם קיבולת טובה ודופנות סדירים. הערמונית קטנה בנפח כ- 10 סמ"ק בעלת מרקם בלתי אחיד. לאחר התרוקנות ללא שארית שתן.

שלום לך, הבדיקה תקינה לחלוטין.

08/08/2012 | 01:12 | מאת: שי

תודה על התגובה עדיין אני מעוניין לבר מה הסיבה לתכיפות הגבוהה שיש לי במתן שתן אני מניח שזה אומר שיש בעייה כלשהי מה את ממליצה מהן האפשרויות תודה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת