סיאליס

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

01/08/2012 | 13:37 | מאת: צ מ

מבקש לדעת לאיזה תסמינים בפרוסטטה עוזר הסיאליס ומה מחיר ה5 מיליגרם? למותר לציין שאין לי בעיות זיקפה!! בן 57

שלום לך, אני מניחה שאתה מתעניין בטיפול בסיאליס חד יומי לצורך שיפור הפרעות במתן השתן. אכן בעבודות שונות נמצא כי טיפול זה , שמקורו לשיפור הזקפה- ראו שמקל גם על תסמינים של הפרעות בהשתנה בשל הגדלת הערמונית. הם לא בדקו תסמינים ספציפיים אלא באופן כללי בשאלונים (אבל התסמינים העיקריים לרוב הם ירידה בזרימת השתן, קושי בריקון, תחושת שארית, קימות בלילה וכדומה) זהו לא טיפול בסל התרופות, לכל קופה יש מחיר משלה, ואני מניחה שלקופסא של 28 כדורים תשלם סביב 350-400 ש"ח בחודש.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת