ממצאי U.S דרכי שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

30/07/2012 | 11:19 | מאת: גוגל

להלן תוצאות הבדיקה: US דרכי שתן ===================== שתי הכליות בגודל וצורה תקינים , ובעלות פרנכימה שמורה. המערכת המאספת אינה מורחבת. שלפוחית השתן בעלת קיבולת טובה. CC 150 שארית PV בדופן שמאלי של השלפוחית מבנה תת הדי סולידי עם בסיס רחב,בקוטר כ2 ,מ"ס עם הסתיידויות מוקדיות בתוכו הערמונית מוגדלת,66 גרם. סיכום: תת"מ בכיס שתן,לבירור היסטולוגי. הערמונית מוגדלת. הפרעת התרוקנות מה משמעות התוצאות?

שלום לך, שני ממצאים עיקריים: 1. שארית שתן בינונית (כרגע הממצא הפחות חשוב..) 2. ממצא חשוד בשלפוחית השתן שמצריך בירור בהקדם האפשרי ולכן - עליך לגשת מיד לאורולוג להראות לו את התשובה הזו ושיקבע לך בדיקת ציסטוקופיה! זה עשוי להיות פוליפ שצריך להסיר ובהקדם. עמו גם תוכל לשוחח בצורה מקיפה על משמעות הממצא- זה לא לפורום אינטרנטי!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת