OMNIC 0.4 mg -לקחת בבוקר לאחר הארוחה או בלילה לפני

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/07/2012 | 16:45 | מאת: צ"ז

054054שלום ד"ר חתומי, OMNIC ,האם לקחת בבוקר לאחר הארוחה ע"פ העלון המצורף לתרופה ,או בערב לפני השינה?

שלום רב בעקרון יש לפעול ע"פ הנחיות עלון לצרכן אבל ניתן גם לקחת את הכדור בערב, אחרי האוכל

24/07/2012 | 23:02 | מאת: צ"ז

שלום ד"ר חתומי, בבדיקת שתן לאחר שבוע שלקחתי אופלודקס 200 מ"ג פעמיים ביום בשל צריבה במתן שתן,כל הבדיקות NEG או NORMAL למעט בבדיקת LEUCOCYTES - U STRIP 25 MECRO L מה זה אומר? האם הדלקת עברה או שעדיין קיימת וצריך להמשיך באנטיביוטיקה ? אנא תשובתך , תודה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת