הופעה של נפיחות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

16/07/2012 | 16:50 | מאת: גיל

שלום, אני בן 21 ,היום שמתי לב שאיפה שהאזור בין הרגל לבין האזור של הפין יש סוג של עיגול קטן ,אם אני לוחץ על זה ,זה כואב .. בנוסף בימים האחרונים יש לי נטייה לקום מס' פעמים בלילה אם אם צורך של ללכת להתפנות.. חוץ מזה שלמיטב זכרוני לא היה לי את זה לפני כמה ימים.. מזה יכול להיות? האם יש סיבה להיכנס ללחץ?

גיל שלום, לא ניתן להבין מתאורך מה הממצא שאתה מתאר ולכן גש בהקדם לבדיקה אצל רופא! כדאי דם שתשלח בדיקות שתן לשלול דלקת בשתן וספר לו על תסמיניך- הוא יכול לאחר הבדיקה הגופנית להחליט אילו בדיקות נוספות אצה צריך ולתת לך טיפול מיטביץ.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת