בעיה בפרוסטטה, לא בטוח

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

16/07/2012 | 10:41 | מאת: עידן

שלום, לפי המאמר הזה שקראתי אני חושב שיש לי בעיה בפרוסטטה אבל אני לא בטוח. http://www.vesicare.co.il/%D7%A2%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%92%D7%93%D7%9C%D7%AA במידה ויש מה התרופה הרצויה ובאיזה תנוחה הכי רצוי ואפשר להשתין שיכאב פחות? אודה לתשובה.

16/07/2012 | 15:56 | מאת: ד"ר שירה חתומי

שלום עידן, לא ברור איזה מאמר אתה מצטט כאן. אתה יכול לציין מהם התסמינים שלך ולפיהם ניתן לנסות לעזור לך. כדאי שתזכור שהפרעות במתן השתן הן לא רק בגלל הערמונית ויכולות לנבוע מסיבות רבות (דלקת בשתן, בעיות בשלפוחית, בשופכה ועוד ועוד..) ולכן רצוי גם לבצע בדיקות שונות ולהבדק אצל אורולוג. היות ולא צינת מה בדיוק מפריע לך איני יכולה לענות על שאלתך..

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת