תרבית 4 כוסות ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

28/06/2012 | 11:54 | מאת: א

שלום, אני עם דלקת בערמונית, עשיתי לפני כמה ימים את תרבית 4 הכוסות, אך בגלל כאב גדול בזמן שנעשתה עיסוי הערמונית הופסק לאחר כמה שניות, מה שנעשה בעצם זה כוס שתן ראשון,כוס שתן שני, כוס שלישית לא הוציאו נוזל ערמונית , שתן שלישי(כוס רביעית) כן היה בקצה הפין מעט נוזל ערמונית והשתנתי לתוך הכוס. כלומר נעשו 3 מתוך 4 הכוסות. האם עליי לעשות את הבדיקה שוב פעם? או זה מספיק לתת אינדקציה אם מדובר בדלקת חיידקית? בנוסף אני כבר 6 שבועות ללא אנטביוטיקה כי האורולוג אמר לא להיות עם אנטיביוטקיה בזמן הבדיקה כדי שתצא אמינה. האם זה לא בעייתי אם מדובר בחיידק ? תודה רבה.

שלום רב, אכן לקראת הבדיקה שביצעת עדיף להיות ללא אנטביוטיקה. כדיא לך לחכות לתוצאות הבדיקה שכן שלחו כדי לראות אם יש צורך לחזור עליה אתה יכול להשתמש בנוגדי כאבים לפי צורך

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת