ביופסיה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

07/06/2012 | 14:05 | מאת: מיכאל

אני בן 67, עברתי ביופסיה שהראתה כי אין גידול ממאיר. אני מטופל באומניק אוקאס והטלת השתן שלי בתפקוד בסדר. הרופא שביצע בי את הביופסיה הציע כי אעבור ניתוח לטיפול בערמונית המוגדל וכדי להיפטר מנטילת כדור זה. האם יש הכרח לבצע ניתוח זה?

שלום רב, אין שום הכרח בניתוח אם אתה מגיב טוב לטיפול בתרופה(כלומר היא עוזרת ומשפרת לך את זרימת השתן) ואינה גורמת לך תופעות לוואי. לעיתים השפעת התרופה לאחר זמן מסויים יורדת ,או במקריםבהם אנשים אינם יכולים ליטול תרופה מבעיות שונות או שיש להם תופעות לוואי- ואז ניתן להציע ניתוח. זו החלטה שעליך לקבל יחד עם האורולוג המטפל שלך

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת