דימום בשתן אחרי ניתוח ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

30/04/2012 | 16:11 | מאת: מיקי12

שלום עברתי לפני כ-3 שבועות ניתוח בשיטה הסגורה דרך השופכה. עד היום יש לי דימום בכל מתן שתן. 1- כמה זמן זה אמור להמשך. 2- היש סכנה כלשהיא בדימום כזה תודה

שלום מיקי, דימום בשתן לאחר ניתוח ערמונית הוא מצב מאוד מוכר וידוע וקורה כמעט לכל מי שעובר כזה ניתוח. הדימום עשוי להמשך בין מס' שבועות לעד חודש ואילו יותר מהניתוח, בד"כ ככל שעובר הזמן הוא הולך ופוחת. בד"כ זה דימום קל בעיקרו ושל "דם ישן" וקרישים שנשארו בשלפוחית ואין לו משמעות. אולם אם אתה רואה דם טרי (אדום בוהק, ולא חום או שחור) שיוצא כל הזמן ואין הצטללות של השתן ובמקביל אתה חיוור או חש חולשה- עליך להתריע על כך לרופא המנתח ולפנות בהקדם לבדיקה!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת