איך לוקחים פרמיקסון?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/05/2010 | 11:29 | מאת: אריה

שלום דר. גרינולד, קיבלתי מרשם לפרמיקסון. בבית המרקחת אמרו לי לקחת שני כדורים ליום. האם לקחת אחד בבוקר ואחד בערב או שני כדורים יחד? מה עדיף מבחינת הטיפול? המון תודה

17/05/2010 | 07:12 | מאת: ד"ר אילן גרינולד

שלום אריה, מתנצל על העיכוב במענה, חזרתי מכנס במוסקבה, וכל צה שיכולת להפעיל שם היה עם אותיות קיריליות... לגבי פרמיקסון- שתי צורות נטילת התרופה הן טובות ויעילות באותה המידה ואתה יכול להחליט לםי נוחותך והעדפתך האישית איך ליטול אותן. בהצלחה!!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת