פרזיטים לפעוט בן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

22/05/2010 | 17:56 | מאת: שירית

שלום, לבני בן השנתיים התגלו פרזיטים בדיקת צואה.כרגע, נראה שהשינוי העיקרי אלו הוא ירידה בתאבון, אשמח לדעת אם יש טיפול מומלץ ובכלל מה המשמעות של פרזיטים בפעוטות. תודה רבה.

24/05/2010 | 20:59 | מאת: זהר זייתוני

הכוונה היא לתולעים.התולעים בד"כ גורמים לחוסר תאבון, כאבי בטן והן יוצאות בעיקר בלילה להטיל ביצים וגורמות לגרד ולתחושה לא נעים. מטפלים בבעיה בעיקר בוורמוקס - תרופה נגד תולעים. אך ניתן בהחלט לטפל בעזרת טיפול טבעי של דיקור ושינוי תזונתי. זהר זייתוני 050-7948286 zzohar.co.il

25/05/2010 | 09:33 | מאת: שירית

תודה. עכשיו יש לי את השם המדוייק Cryptosporid Parvum ואני מבינה שלא מדובר בתולעים אלא, בפרזיטים. האם יש טיפול אחר שמתאים?

26/05/2010 | 23:28 | מאת: זהר זייתוני

עד כמה שידוע לי זהו סוג של פרזיט שתוקף בד"כ אנשים/ילדים עם מערכת חיסון חלשה. בכל מקרה, הרפואה הסינית מתייחסת למכלול הסימפטומים המתלויים לבעיה ולפיכך מתאימה את הטיפול המתאים ביותר.כך שסוג הפרזיט לא כ"כ רלוונטי, אלא הסימפטומים להם הוא גורם. כמוכן, חשובה תזונתו של הילד, הקונסטיטוציה שלו ועוד מספר נושאים אשר רלוונטים לאבחנה. אשמח לקבל ממך עוד פרטים ואנסה לסייע לך. זהר זייתוני 050-7948286 zzohar.co.il

27/05/2010 | 11:02 | מאת: שירית

היי זהר, בהחלט ייתכן שמדובר במע' חיסונית חלשה כי בספירת דם נמצא חוסר ברזל והוא מקבל עכשיו תוספת. התחלתי (בהמלצת רוקח) לתת לו צמחי מרפא של פארמהסין-"דרכוני תול", הוא ציין כי אם זה לא יעזור כדאי לתת משהו אחר, לא טבעי. אילו פרטים נוספים יכולים לעזור לך?

מנהל פורום רפואה סינית לילדים