הקלה על כאבים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

03/05/2010 | 21:22 | מאת: אמא

שלום, ילד בן 5 סובל מכאבי בטן חזקים בשעות הלילה - ממש סובל ולא יכול לישון - בערך 5 ימים. הרופא לא מצא בעיה רצינית והמליץ להמתין ולתת אקמול. בינתיים הילד ממש סובל. האם יש דרך אלטרנטיבית להקל עליו? תודה!

03/05/2010 | 23:01 | מאת: זהר זייתוני

אני צריכה יותר פרטים. האם הרופא הפנה לבדיקות מעבדה. האם חוץ מכאבי בטן ישנם עוד תופעות כגון: בחילות, הקאות, שלשולים,עצירות חום. רפואה סינית מקלה מאוד על כאבי בטן, אבל חשוב לדעת עוד פרטים ואולי להפנות לבדיקות נוספות אם הוא כ"כ סובל. אשמח אם תדברי איתי, ואנסה לסייע לך. זהר זייתוני050-7948286 מומחית לרפואה סינית לילדים [email protected]

מנהל פורום רפואה סינית לילדים