שיעול כרוני לילד בן שנה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

24/04/2010 | 13:33 | מאת: יפה

שלום בני בן השנה סובל משיעול המלווה בליחה ניסנו לברר את הבעיה מול רופא המשפחה אך הוא אינו יודע ממה זה נובע אנו מתגורים בצפון הייתי מעוניינת לדעת האים ניתן לטפל בבעיה באמצעות רפואה סינית וכמה יעלה לנו לפתור את הבעיה (או עלות טיפול סטנדרטי) תודה יפה

24/04/2010 | 20:49 | מאת: זהר זייתוני

24/04/2010 | 20:56 | מאת: זהר זייתוני

ניתן לטפל בשיעול כרוני בעזרת רפואה סינית, די בהצלחה. אין לי מספיק פרטים, אך ממה שכתבת, נראה שהילד חייב בשינוי תזונתי.כמו כן ניתן לשלב צמחי מרפא המטפלים בליחה. עלות של טיפול ברפואה סינית משתנה בין המטפלים בהתאם לותק, מומחיות, אזור מגורים ועוד. בנוסף לשאלתך אני ממליצה מאוד על טיפול ברפואה סינית לבעיה,חשוב לבדוק שאכן למטפל יש הכשרה ספציפית לטיפול בילדים. בהצלחה זהר זייתוני 050-7948286

מנהל פורום רפואה סינית לילדים