שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

10/04/2010 | 22:33 | מאת: ט

שלום! לבני בן ה-5 יש עור בעייתי מאז שנולד (הוא הוגדר כסובל מאסטמה של העור) הוא נורא רגיש אצלי וגם סובל מאלגריה ממזון שמתבטאת ע"י נזלת ושיעול אסטמתי. מזה זמן רב שמתי לב כי במרפק (וגם במקום הקיפול של היד) יצאו לו מין יבלות. פנינו לרופא עור ונאמר לנו כי יש לו וירוס מולוסקום שלא כדאי לגעת וזה יעבור מעצמו.(הביעה שזה מתפשט ועובר למקומות אחרים בגוף). הבעיה היא שזה מגרד לו וגם לא אסטטי (במיחד עכשיו כשמתקרבת עונת הקיץ). השאלה שלי היא: האם ניתן לטפל בבעיה באופן טבעי? ומא אפשר לעשות נגד הבעה? תודה, ושבוע טוב!

11/04/2010 | 22:24 | מאת: זהר זייתוני

רפואה סינית מטפלת בהצלחה רבה באסטמה של העור. כמוכן, מטפלת בבעיות עור נוספות הגורמות לאדמומיות וגרד. הטיפול הוא שילוב של דיקור ותזונה מתאימה. בנוסף, ישנם תכשירים המבוססים על צמחי מרפא, שניתן למרוח על העור.

מנהל פורום רפואה סינית לילדים