שילשולים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

04/12/2016 | 14:51 | מאת: רוחלה

שלום, הבן שלי בן ה-5 סובל לצואה רכה או משילשול. כל הבדיקות שעשו לו לא הניבו כל ממצא אך התופעה ממשיכה. אנילא מעוניינת להתחיל עם תרופות. מה הרפואה הסינית יכולה לעשות בכדי לסייע? תודה רבה!

רוחלה שלום, הרפואה הסינית הכוללת דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים עשויים לסייע מאוד לתופעה של בנך. אני לא מכיר את פרטי המקרה אך לרוב תנבע התופעה מחולשה של מערכת העיכול. טיפול ושינויי תזונה מתאימים יכולים להעלים את התופעה לחלוטין. ממליץ בחום לגשת למטםל מומסך המטפל בדיקור סיני ובצמחי מרפא סיניים לשם אבחנה מתאימה ובהמשך טיפול בהתאם. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית לילדים