הפרעות נשימה אצל בן חמש

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

11/09/2016 | 14:45 | מאת: אסתר

שלום, בני בן ה-5 סובל מהפרעות וקושי בנשימה. האם הדיקור הסיני יכול לעזור? תודה לך על התשובה אסתר

אסתר שלום, הפרעות נשימה עשויות לנבוע ממספר גורמים שונים. הרפואה הסינית המשתמשת בטכניקות הטיפול דיקור סיני וצמחי מרפא הסיניים עשויים בהחלט להביא לשיפור משמעותי במצב הרפואי אותו את מתארת. אני ממליץ לך בחום לפנות למטפל מוסמך אשר יבדוק מהו הגורם המדוייק למחלה אצל בנך ויוכל להתאים טיפול מדוייק בהתאם. ברוב המקרים יש צורך להתאים את הרגלי התזונה למצב הרפואי, כמו להוריד מוצרי חלב ומוצרים שונים אחרים התורמים להיווצרות ליחה בגוף. תאמה שכזו והסבר והמלצות מעמיקים יותר תוכלי לקבל גם כן מהמטפל. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית לילדים