טיפול לייבוש נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

06/05/2016 | 09:21 | מאת: ליהי

רונן שלום, לבני בן השנתיים התגלתה ירידה בשמיעה כתוצאה מהצטברות נוזלים באוזניים. האם לרפואה הסינית יש איך לעזור? תודה ושבת שלום ליהי

ליהי שלום, הצטברות נוזלים באוזניים מקושרת לייצו רליחה מוגבר של הגוף. דיקור סיני בשילוב פורמולה צמחית והמלצות לשינויי תזונה עשויים לסייע מאוד לתפועה ואף להעלימה. לשם קבלת הטיפול הטוב ביותר, עליכם לגשת למטפל מוסמך אשר יבצע אבחנה ויקבע את הטיפול המתאים ביותר. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית לילדים