קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

01/07/2014 | 08:32 | מאת: אמא

שלום בני בן 5 וכבר מאובחן עם הפרעת קשב וריכוז, בשל גילו הוא אינו מתאים לטיפול תרופתי ואני גם לא מעוניינת כל כך בפתרון זה. האם יש טיפול שיכול להתאים לבעיה זו ברפואה סינית? תודה

שלום רב, מהיכרותי עם התחום, אני בהחלט סבור שניתן לעזור לבנך בבעיית הקשב וריכוז. עליך לדעת שיש קשר ישיר בין התזונה והבעיה על פי התפיסה של הרפואה הסינית, לכן, הטיפול מצריך שינויים בתזונה על פי הנחיית המטפל, טיפול בדיקור (או באמצעות שיטות מחליפות כגון לייזר ומיקרוקורנט) ונטילת פורמולה צמחית. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית לילדים