רפואה סינית - התפתחות ילדים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

21/07/2010 | 10:20 | מאת: דני

שלום רב האם הרפואה הסינית מתייחסת לנושאים התפתחותיים אצל ילדים כמו קשיים שפתיים, גרפו מוטוריים, שליפה מהזיכרון, ובעיות זיכרון לטווח קצר? האם יש דרכי טיפול בתחום הרפואה הסינית לנושאים אלו? היכן אפשר למצוא מאבחנים בתחומים אלו על בסיס הרפואה הסינית? תודה דני

26/07/2010 | 13:32 | מאת: זהר זייתוני

דני שלום מצטערת על התגובה המאוחרת. הרפואה הסינית בהחלט מתייחסת לנושאים התפתחותיים, מוטוריים וקוגנטיביים ויכולה לסייע בבעיות בהתפתחות. כמוכן, יש חשביות לאבחון. זהר זייתוני zzohar.co.il 050-7948286

מנהל פורום רפואה סינית לילדים