טיפול אלטרנטיבי לפעוט בן כשנתיים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

02/04/2010 | 11:57 | מאת: אירית

שלום, דולב בן כשנתיים, סובל מנוזלים באוזניים, ירידה בשמיה, נזלת (אפשר לומר באופן קבוע) ואסטמה בעונות מעבר. האם ניתן לטפל בתסמינים אלו בעזרת רפואנ אלטרנטיבית? מה התוצאות הצפויות לילד בגיל צעיר שכזה?

07/04/2010 | 13:41 | מאת: זהר זייתוני

ישנה תעלה המחברת בין האף לאוזניים. אצל ילדים תעלה זו נמצאית בקו אנכי, המאפשר מעבר של נוזלים מהאף ישירות לאוזן. נוזלים אלו גורמים לירידה בשמיעה, לפוליפים ולשקדים מוגדלים. הטיפול בנזלת הכרונית הוא קודם לכל,זו גורמת לכל הבעיות שאזכרת. הטיפול משלב שינוי תזונתי, דיקור וצמחי מרפא. הטיפול במצב הכרוני בעזרת רפואה סינית, מאוד אפקטיבי אך אורך זמן ודורש סבלנות מצד ההורים.

מנהל פורום רפואה סינית לילדים