עין ורד

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

14/02/2014 | 18:10 | מאת: סמדר

האם לעשות שאיבת ביציות? ביתי בת 15. בגיל חצי שנה היתה חולה aml,טופלה בכימוטרפיה ועברה השתלת מח עצמית.לפני כחצי שנה עשינו בדיקת אנטי מלריין הורמון והערך הוא 1,הוצע לנו לעשות שאיבת ביציות מכיוון שהערך נמוך ויש אפשרות שירד ולא תוכל להרות בעתיד.אנחנו מתלבטים מאוד לגבי ההליך שעליה לעבור,והאם הליך כזה ממומן עי קופת חולים כללית?.אמרו לנו שההורמונים שמקבלים יכולים לגרום לסרטן,בקיצור מלא אינפורמציה ...נשמח לשמוע חוות דעת ,והאם יש תקדים למימון מצד הקופה להליך שכזה בגיל כזה?

כפי שציינת מדובר בשאלה ותשובה מורכבים עליך לברר את השאלות עם היחידה האונקולוגית שבה נעשה הטיפול בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות