הקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

01/02/2014 | 03:39 | מאת: ב

כשעושים טיפול להקפאת ביצביות האם ניתן מיד לאחר השאיבה לעשות את מחזור הטיפול השני כבר בוסת הסמוכה שלאחר מכן או שיש להמתין ואם כן כמה זמן ומדוע? והאם מחזור טיפול לאחר מחזור טיפול לא פוגע באיכות הביציות בהתחשב בכמות ההורמונים והפעילות הניתוחית?

לפני תחילת טיפול ברצף, נהוג לבדוק את מצב השחלות על ידי בדיקות דם ואולטרהסאונד בוסת הקרובה במידה ועדיין קיימת השפעה הורמונלית המתבטאת ברמות גבוהות של הורמונים או הזקיקים גדולים או בציסטות, כדאי לדחות את הטיפול

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות