לד"ר כהנא

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

12/11/2013 | 01:29 | מאת: רונית

הבנתי שלהקפאת ביציות ניתן לשאוב עד 20 ביציות או עד 4 מחזורי טיפול. מה קורה אם במחזור טיפול אחד שואבים לי למשל 15 ביציות ובמחזור טיפול שני שואבים לי עוד 12 ביציות. האם מתוך ה- 12 במחזור הטיפול השני יקפיאו רק 5 כי הגעתי למכסה של 20 ויזרקו את 7 הביחיות הנותרות? או שיקפיאו את כל 12 הביציות. כך שבסה"כ יוקפאו 27 ביציות.

אף פעם לא זורקים ביציות אם אכן הגעת לפחות מ 20 ביציות ועדיין לא ביצעת 4 שאיבות אם בשאיבה הנוספת תגיעי לכל מספר יותר מ 20 והביציות תהיינה ראויות להקפאה יקפיאו את כולן ולא יעצרו ב 20

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות