בענין ההקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/11/2013 | 11:27 | מאת: שרית

אם אכן ניתן להקפיא ביציות מופרות ולא מופרות. האם לדעתך יש עדיפות על הקפאת ביציות מופרות על הקפאת ביציות לא מופרות? האם כדאי לחלק זאת כך שחלק מהביציות המוקפאות יהיו לא מופרות וחלק לא כדי להקטין סיכון? או שאם אני מעדיפה להקפיא רק ביציות לא מופרות אני יכולה ואין כל עדיפות בהקפאת גם ביציות מופרות כדי להגדיל את התועלת במידה ובכל זאת יש יתרון לביציות מופרות). דבר נוסף האם ידוע לך אם בישראל היו מקרים של הצלחה של הריונות מביציות מוקפאות (לא מופרות). אודה לך אם תוכל לפרט. ועד כמה בכלל יש סיכויים כאלה להריונות מביציות מוקפאות (לא מופרות) עפ"י נסיון מהארץ שלנו?

ההעדפה לגבי הקפאת ביציות מופרות או לא היא שלך בלבד אם אין בן הזוג המשמעות הפריה עם זרע תורם בעולם הצטבר יותר נסיון עם הקפאת ביציות מופרות יחד עם זאת יש כבר אלפי ילדים בעולם שנולדו מהקפאת ביציות לא מופרות ביחידה שלי בראשון יש לנו הריונות ולידות מהקפאת ביציות לא מופרות,(הראשונים בארץ ולמיטב ידיעתי עד כעת היחידים שהשגנו הריונות ולידות בהקפאה החדשה בשיטת הויטריפיקציה) ההקפאה נעשתה לנשים שנשאבו מהן ביציות והבעל לא יכל לתת זרע באותו יום הביציות הוקפאו למספר חודשים עד שנמצא פיתרון לבעיית הזרע

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות