הקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/11/2013 | 01:24 | מאת: טל

האם מנסיונך נתקלת בכך שניתן להוציא 20 ביציות טובות לצורך הקפאת ביציות מבחורה בגיל 39 כשהפרופיל ההורמונלי שלה והכל נבדק והוא טוב, הרזרבה השחלתית תקינה וכו'וכשהטיפול שניתן לה הוא הפרוטוקול הקצר והסטנדרטי? ומהו ממוצע הביציות הטובות להקפאה שמנסיונך נתקלת שמפיקים בפעם הראשונה במקרים כנ"ל? שהרי כל מחזור טיפול לשאיבה והקפאה כרוך בעלות ניכרת.

אין הרבה מקרים של נשים בגיל זה שהתקבלו 20 ביציות הראויות להקפאה ואכן יהיו בעלי סיכויי הפשרה והפריה אין ממוצע בדרך כלל לומדים אחרי נסיון ראשון

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות