הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/10/2013 | 03:19 | מאת: מאיה

אני מעוניינת לעבור הליך של הקפאת ביציות לשימור כדי שאוכל להשתמש בהן בעתיד. עשיתי לאחרונה מס' בדיקות. יצא לי תוצאה של potive בבדיקות הבאות: hepatisis bs ab-positive 105.46 rubella ab igg-positive cmv igg-positive האם זה אומר מהתוצאות שלא טוב להקפיא במצב זה נכון לעכשיו את הביציות? האם התוצאות הנ"ל אמורות להדאיג אותי? האם משמעות התוצאות שלא אוכל כעת להתחיל בטיפול של ההליך להקפאת הביציות ואצטרך לדחות אותו ולעבור בדיקות דם נוספות וכו'?

הבדיקות טובות מאד, הן מצביעות שאת מחוסנת למחלות שנבדקו אין מניעה להתחיל טיפול בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות