ההקפאה והשאיבה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

19/10/2013 | 05:35 | מאת: תמר

אמרו לי שבטיפול של הקפאת ביציות לשימור עושים בדיקות דם ואולטרסאונד. 1) האם הרופא שייתן לי את הפרוטוקול הרפואי עובר בכל יום על תוצאות בדיקות הדם והאלטרסאונד שלי? 2) האם המועד מתחילת הטיפול בהורמונים עד לשאיבה הוא קבוע במס' ימים מוגדר מראש או שהרופא הוא זה שמחליט מתי הזמן המתאים לביצוע השאיבה? 3) הבנתי שבקביעת הפרוטוקול הרפואי עשוי להיות שוני בין פרוטוקול שיקבע רופא אחד לבין סוג הפרוטוקול שיקבע רופא אחר. האם גם בהחלטה מהו המועד המתאים לביצוע השאיבה על סמך הבדיקות דם והאולטרסאונד יכול להיות שוני בין רופא אחד לרופא אחר או שבמקרה זה ההחלטה בדבר מועד ביצוע השאיבה תהיה זהה ואחידה אצל כל רופא?

מועד שאיבת הביציות נקבע בהתאם להתקדמות גדילת הזקיקים ובדיקות הדם ולא חשוב איזה פרוטוקול ניתן שאר התשובות ינתנו על ידי הרופא המטפל שבחרת

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות