בקשה להמלצה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

07/10/2013 | 17:46 | מאת: אדל

שלום רב, אני כמעט בת 34 וכרגע לא מצויה בקשר זוגי. לא קיבלתי ווסת מזה מספר חודשים. ביצעתי בדיקת AMH והתוצאה היא 1.04. מצ"ב הפרופיל ההורמונלי. FSH | IU/L - 9.5 Estradiol (E2) pmol/l- 243 Progesterone| nmol/l | - 2 LH Urgent | IU/L |- 10.8 HCG-B Quantitative קטן מ-2 IU/L האם לאור הגיל והתוצאות אתה ממליץ לי על ההליך?

אני לא מצליח לקרוא את התוצאות מנסי לכתוב כל בדיקה בשורה אחרת

07/10/2013 | 20:41 | מאת: אדל

Amh 1.04 Fsh 9.5 Estradiol 243 Lh 2 hCH-quantitative קטן מ 2 IU/L רב תודות

כדאי שתיפגשי עם רופא המתעסק בתחום כדי לשמוע את האופציות בכל מקרה כדאי לחשוב בכיוון חיובי על ההליך

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות