בדרך להקפאה - אשמח לשמוע ממי שעברה את התהליך

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

30/09/2013 | 16:38 | מאת: גימל

היי כולן אני רווקה בת 38, והולכת להליך של הקפאת ביציות מאוד מאוד מפחדת וחוששת אשמח לשמוע ממי שעברה את התהליך חוויות ורשמים תודה מראש

02/10/2013 | 10:21 | מאת: שירה

שלום גימל, עברתי את התהליך לפני כשנתיים - במשך כמה פעמים. התהליך אינו קשה מדיי, ולדעתי אין צורך לפחד. בסך הכל זו אופציה טובה שניתנה עבורנו, ואני מקווה בעז"ה שלא נצטרך להשתמש בה (כי נצליח ללדת ילדים באופן טבעי, בריא ורגיל...). אם הפוריות שלך טובה (ואני מקווה בשבילך שאכן כך), ייתכן שיספיק לך מחזור אחד של שאיבה, בו יהיו לך כעשרים ביציות בשלות. אני מכירה כמה חברות שלי שעשו את זה. לכולן זה היה ממש בסדר. עושים קצת בדיקות לפני.. מזריקים תוך כדי... נכנסים לחדר הניתוח. נרדמים קלות.. ומקבלים ביציות מוקפאות! זה באמת לא קשה. אפשר לגמור עם כל התהליך תוך שלושה שבועות עד חודש. וגם אם צריך כמה פעמים - גם לא סוף העולם... אם את פוחדת מסיבוכים חלילה - אני יכולה להבין אותך, אבל מניסיוני, אפשר להתגבר על זה. העיקר לקוות לטוב! מאחלת לך שיילך לך בעז"ה בקלות ובבריאות גדולים - שירה

02/10/2013 | 10:53 | מאת: גימל

מקווה שתצליחי גם בע"ה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות