הקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

14/08/2013 | 11:05 | מאת: רונית

1) כמה זמן צריך לעבור בין ביצוע בדיקת pap (משטח+צוואר) לבין יום שאיבת הביציות לצורך הקפאת ביציות? אני חוששת שעצם לקיחת המשטח שגורמת לדמם כלשהו ועצם הפעולה היא לא דבר כל כך רצוי בסמיכות לפני הליך שאיבת הביציות. מה דעתך? 2) עד כמה חשובה הבדיקה כתנאי להקפאת ביציות. וככל שאמצא שיש לי תוצאה תקפה של עדשנה אחורה ניתן להסתפק בתוצאות הבדיקה או לעשות בכל מקרה את הבדיקה לצורך הליך הקפאת הביציות? 3) אם הלכתי לים היום אני יכולה כבר למחרת לעשות בדיקת משטח+צוואר (pap)למרות שהמדובר במי מלח ובחדירת מים מלוחים לאזור הנרתיק? או שרצוי לחכות כמה ימים? והאם ניתן לעשות את הבדיקה ביום ה- 10 למחזור או עדיף ביום ה- 15 למחזור? תודה.

19/08/2013 | 08:22 | מאת: דר אריק כהנא

אין קשר בין לקיחת הפאפ למועד השאיבה אם הבדירה תקינה ניתן להסתפק עד 3 שנים אפשר לעשות בדיקה אחרי רחצה בים כדאי לעשות את הבדיקה אחרי הווסת

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות