פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/08/2013 | 06:28 | מאת: גלית

1) מתי כדאי לבצע את הפרופיל ההורמונלי ביום ה 2 למחזור או ביום ה- 3 למחזור? מה עדיף? האם יתכן שיהיו הבדלים בתוצאות? והאם יש משמעות להבדלים ככל שיהיו לצורך הערכת הרופא לענין מצב הפוריות ולענין הקפאת ביציות וכו'? 2) האם יש טעם לעשות את הפרופיל ההורמונלי גם ביום ה- 2 למחזור וגם ביום ה- 3 למחזור האם יש משמעות לקבל את התוצאות גם של היום ה- 2 וגם של היום ה- 3? האם זה יכול להוסיף משהו עבור הרופא לצורך הערכת הענין? 3) אם קיבלתי מחזור ביום שני לפנות בוקר- מתי הוא היום השלישי למחזור? האם היום השלישי שלי למחזור- הוא יום רביעי? (כי יום ב' נחשב ליום הראשון, יום ג'- ליום השני ויום ד' ליום השלישי). או שסופרים אחרת- מיום ב' לפנות בוקר עד יום ג' לפנות בוקר זה היום הראשון מיום ג' לפנות בוקר עד יום ד' לפנות בוקר זה היום השני. ומיום ד' עד יום חמישי לפנות בוקר זה היום השלישי- ואז במקרה זה למעשה יום חמישי הוא היום השלישי למחזור?

ניתן לבצע את הבדיקות ביום 2 או 3 ואפילו 4 אם זה וצא בשבת אם קילת ביום שני ,זה היום הראשון,יו שלישי זה יום שני וכו, אין טעם לעשות באותו חודש פעמיים בדיקות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות