הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

15/07/2013 | 00:17 | מאת: אני

שלום, אני רווקה בת 35 שמעוניינת להקפיא ביציות לאפשרות להריון עתידי. קצת מבולבלת ולא ממש יודעת איפה להתחיל. אפשר לקבל כיוון, המלצות לרופאים וכ"ו וכ"ו... תודה

שלום תוכנית הקפאת הביציות מתבצעת במספר יחידות הפריה חוץ גופית גם פרטיות וגם ציבוריות אני מציע לעשות ברור טלפוני עם מספר יחידות כדי לקבל פרטים בכל אופן הפגישה הראשונה הינה ארוכה לצורך מסירת המידע הרפואי והאדמיניסטרטיבי לאחר שתבררי פרטים , במידה ותהיי מעוניינת בפגישה אישית תוכלי ליצור קשר עם היחידה בראשון ולתאם פגישה בהצלחה

30/09/2013 | 16:36 | מאת: גימל

רווקה בת 38, שגם מעוניינת להתחיל בתהליך הקפאה. אשמח לדסקס אם בא לך

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות