חברות-הגבלת גיל טיפולי פריון ל44 תפגע בכן אישית

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/05/2013 | 00:51 | מאת: תתעוררו

בנות יקרות- אם חשבתן למצוא פרק ב ולהתחיל התחלה חדשה בגילאי 40 כדאי שתדעו שועדה של משרד הבריאות מנסה לדחוף להגבלת הגיל לטיפולי פריון כדי לכפות עליכן שימוש בתרומת ביצית גם אם אינכן מעוניינות בכך. אם אתן חולמות על פרק ב בחייכן עם ילדים שלכן- תצטרכו לשכוח מזה. לגברים שאחראים על ההחלטה תהיה אפשרות לפתוח בפרק ב גם כשיהיו מבוגרים.....כי גברים יכולים. מה איכפת להן מנשים העיקר שהם יכולים

06/05/2013 | 20:05 | מאת: מישהי

שלום לך, התחילו נסיונות של התארגנות אך לא מספיק בצורה מסודרת. לא ניתן להעביר החלטה כזו מהרגע להרגע ואם יעשו כך יש עילה לתביעה ייצוגית. החוק יכול להחליט שבעוד כמה שנים הגיל ירד ונשים צעירות יותר יוכלו להתכונן בהתאם, לא נשים על קו התפר. למרות הירידה החדה באחוזי ההצלחה עדיין אפשרי לפחות לחלק. לעדכן אתכם שמחר יום ג' נערכת ישיבה בנושא במשרד הבריאות עם המנכ"ל פרופ' רוני גמזו ומשם זה מתחיל להתגלגל. גם חולי סרטן בשלב 3-4 כמעט ולא ניתנים לריפוי, האם מישהו שוקל להפסיק לטפל במישהו שעובר משלב 2 לשלב 3? תתחילו להפגיז במכתבים ותלונות את הפייסבוק של שרת הבריאות ולשלוח תלונות למנכ"ל. את מוזמנת להשאיר אימייל כדי שיהיה ניתן להתחיל לגלגל את זה לפני שישונו הנהלים.

07/05/2013 | 10:28 | מאת: תתעוררו

חשוב להבהיר לשרת הבריאות יעל גרמן שתמיכתה בעניין לא תוסיף קולות למפלגתה.......

07/05/2013 | 09:02 | מאת: דנה

07/05/2013 | 19:49 | מאת: מישהי

דנה, תשאירי את המייל שלך, בלי קשר ד"ר גבע הרים את הכפפה ומטפל בנושא ואת יכולה לשוחח גם איתו. אבל חייבים לארגן איזושהי פנייה רצינית רבת משתתפות. כולן דיסקרטיות ומתביישות ולכן לא מקימות קול צעקה ואנו נשלם את המחיר, המאד יקר.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות