ערכי פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

24/04/2013 | 14:37 | מאת: tara

אני מנסה להרות ע"י הזרעה תוך-רחמית על בסיס המחזור הטבעי וללא שום הורמונים וכל הדברים שמיד מנסים לדחוף לנו. מבחינה פיזית, היה לי זקיק שגדל יפה: 21 מ"מ ביום שאמור היה להיות הביוץ, ובאותו יום הרירית גם גדלה ל8ץ5 מ"מ וגם היה לי זינוק טבעי ברמות ה-LH, שבעקבותיו עשיתי הזרעה לפני 6 ימים. היום, 6 ימים אחרי ההזרעה, עשיתי בדיקת פרוגסטרון והתוצאות הן 10.3 NG/ML, שהבנתי שזה ערכים נמוכים יחסית. זה אומר משהו לגבי היקלטות? זה אומר משהו לגבי ערכי הפרוגסטרון שלי באופן כללי, כלומר, סיכויי ההיקלטות בביוצים/הזרעות הבאים?

27/04/2013 | 10:52 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלום רב, רמות הפרוגסטרון הינן נמוכות ועשויות לנבוע מהעדר ביוץ או בשל אי ספיקה של הגופיץ הצהוב. במקרים הנ"ל ניתן להבטיח ביוץ ע"י שימוש בהורמון ההריון HCG או/ו לנטול תמיכה פרוגסטגנית בשל הלוטאלי של החודש. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות