היסטרוסקופיה ותלישת עור מצוואר הרחם.

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

12/04/2013 | 01:11 | מאת: היסטרוסקופיה

שלום רב, עברתי היום היסטרוסקופיה ע'י רופא בכיר, מדהים (!), לא יודעת מה קרה לו ... הבדיקה היתה זוועתית (!!!). לפני שנים, אותו הרופא עשה לי היסטרוסקופיה שעברה בקלות, מאז עברתי שוב היסטרו' לפני כשנתיים ושוב לפני כשנה והיה נסבל. עברתי גם החזרת עוברים מ'ס פעמים ושוב רק לפני 3 חודשים והכול בסדר בפעולה ...(מלבד שעדיין הריון לא נקלט). היום, הרופא הבכיר לא הצליח להתאים ספקולום (החליף 3 פעמים ספקולום) ... בסיום הבדיקה הוא התקשה לשחרר את "צביטת המכשיר ..." ויתכן מאוד, מאוד שתלש לי עור מצוואר הרחם (!), צרחתי ... בסיום התנצלתי על הצרחות (הכאב פילח אותי) והוא ענה: "לא, אני הוא זה שמצטער". לא היה לי נעים לשאול האם תלש לי עור (עברו שעות ואני מדממת למרות שנגמר לי המחזור (!) ... אבל - האחות הראתה לרופא "משהו" בסיום הבדיקה (אולי עור שלי על הספקולום ואולי ספקולום שבור שצבט אותי ... בסיום (!) הרופא שאל אותי אם אני רוצה משהו נגד כאבים ... אח'כ לא הרגשתי טוב והוא הזמין לי רופא (פנימאי) ששאל האם לפנות אותי למיון ... מה היה שם ? בבקשה תשובה. אשמח להחכים. תודה.

14/04/2013 | 11:23 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלום רב, מאחר ולא הייתי נוכח בבדיקה מאוד קשה להתרשם ולנחש מה היה. מומלץ לשוחח עם הרופא המטפל. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות