כמה ביציות אפשר לשאוב בפעם אחת ?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

11/03/2013 | 02:11 | מאת: נורה

שלום רב, אני בת ארבעים ורוצה להקפיא ביציות. השאלה שלי , כמה ביציות אפשר להוציא ?? האם זה בוות אחת ?? חברה שלי בת 36 בקושי הוציאו לה 3 ביציות . אני יודעת שזה משתנה מאשה לאשה אבל מה הסיכויים ?? תודה

01/04/2013 | 00:16 | מאת: ד"ר אלי גבע

נורה שלומות, מספר הביציות הינו תלוי ברזרבה השחלתית של כל אישה ואישה. במרבית המקרים ניתן לנבא זאת ע"פ רמת ההורמונים FSH, AMH ובדיקת אולטרהסאונד בתחילת המחזור החודשי. כמו כן הרזרבה השחלתית הינה במתאם לגיל, משקל, גנטיקה, מחלות וניתוחיפ קודמים ועוד. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות