שימור ביציות- מה ההבדל בין טיפול פרטי לציבורי?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/03/2013 | 19:08 | מאת: מתלבטת

אני בת 36 ובודקת אופציות לתהליך שימור ביציות ועוברים.אני יודעת שקופת החולים אינה מכסה את הטיפולים ועל כן רוצה להבין יותר מה השיקולים לבחירה בין טיפול ציבורי לטיפול פרטי. תודה

09/03/2013 | 11:20 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלום רב, בטיפול רפואי פרטי הינך זכאית לבחור את הרופא המטפל ע"פ נסיונו בתחום, המלצות, בית החולים בו הינו עובד, שעות פעילות המרפאה, מיקום ועוד. בבית חולים ציבורי את מחויבת לעבור את הטיפול ללא בחירת הרופא וכל הדברים אשר צוינו מעלה. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות