האם שימוש בקרמים להבהרת כתמי שמש מסוכן ??

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

13/01/2013 | 17:50 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 42 , הקפאתי בגיל 40 פעמיים ביציות. לאחרונה הבחנתי בכיתמי שמש ורופאת העור נתנה לי תכשירים שעליהם רשומה אזהרה למי שמתכננת להיכנס להריון. מדובר ב רט- אויט ואזומד. האם לדעתך זה מסוכן להשתמש אם בעוד כעשרה חודשים אני מתכננת להכנס לטיפולים (לא בהכרך עם הבייציות המוקפאות)?? רופאת העור אמרה שמדובר בכמות קטנה על העור אך רציתי לדעת מה דעתך. בברכה ליאת

16/01/2013 | 15:36 | מאת: ד"ר אלי גבע

ליאת שלומות, במידה ובכוונך להרות לא מומלץ להשתמש בתכשירים המכילים ויטמין A. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות