התלבטות לגבי הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

08/12/2012 | 22:56 | מאת: דנה

שלום רב, שמי דנה,בת 36.5 מעט מתלבטת לגבי תהליך של הקפאת הביציות.אשמח למענך למספר שאלות שיש לי לגבי כך: 1.האם הדבר כרוך בטיפול הורמונלי "מייגע" לפני שלב ההקפאה? 2.האם הדבר נלקח בהרדמה כללית. 3.היכן הדבר מתבצע?למי צריך לפנות ומה המחיר? 4.האם מדובר בתהליך ארוך או שמא לאחר מספר פעמים בהם נלקחים ההורמונים,מספר מצומצם של בדיקות הדבר מתבצע? תודה מראש

09/12/2012 | 11:07 | מאת: ד"ר אלי גבע

דנה שלומות, 1. טיפול ההורמונלי הינו טיפול מקובל ושכיח עם נסיון של שנים רבות. את יכולה לקרוא בהרחבה באתר מרפאתי. הטיפול נמשך כשבועיים. 2. בהחלט כן, גם בשל מניעת הכאב וכמו כן לבטחונה הרפואי של המטופלת. ההרדמה הינה דרך הוריד ומיד לאחר הפעולה הינך עוברת להשגחה לשעתיים ולאחר כשעתיים משתחררת לביתך. 3. ניתן ליצור קשר עם מזכירתי, נטע 052-3781600. 4. התהליך הינו כשבועיים. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות