הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

04/12/2012 | 21:49 | מאת: שרית ג

שמי שרית כיום אני בת 33 ובגיל 17 הייתה לי מחלת סרטן וקיבלתי כימוטרפיה. היום לאחר סדרת בדיקות גיליתי שה AMH שלי עומד על 0.62. האם ישנה דרך על פי חוק להיעזר בגורם מסויים על מנת להקפיא ביציות עתידיות מאחר ואין לי דרך לממן את התהליך? והאם הסיבה שלי היא רפואית?

09/12/2012 | 10:57 | מאת: ד"ר אלי גבע

שרית שלומות, הנני שמח על החלמתך. לאור עברך הרפואי ובדיקת ה AMH הנני ממליץ בפניך לפנות לקופת החולים בה הינך מבוטחת ו/או לחברת הביטוח הפרטית באם יש לך. כיום משרד הבריאות מנחה את הקופה להשתתף בהליך במטופלות סרטן. בהצלחה ובריאות שלמה.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות