בדיקות פרופיל הורמונלי לצורף הליך של הקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/11/2012 | 10:07 | מאת: ללי

שלום דר גבע אני בת 36 ומעוניינת לעשות בירור ראשוני להתאמה להליך הקפאת ביציות.כרגע אני נוטלת גלולות יסמין. 1. מתי מומלץ לעשות בדיקות של פרופיל הורמונלי לצורך בירור מצב הביציות.האם בווסת הראשונה לאחר הפסקת הגלולה או בווסת השנייה? 2.האם יש בדיקות נוספות שעליי לעבור? 3.באופן כללי,האם הליך של שאיבה לצורך הקפאה יכול להזיק בעתיד להריון ספונטני? תודה מראש

07/11/2012 | 07:57 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלום רב, מקובל ומומלץ לבצע את הבדיקות ביום 5-3 של הווסת. בהחלט ניתן לבצען בווסת הראשונה. בדיקות שגרה כלליות, כמו ספירת דם, סוג דם, סוכר ועוד לחלוטין לא בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות