הפרייה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

05/10/2012 | 17:03 | מאת: גילי

שלום ד"ר אני גרה בחול ומעוניינת בהפרייה חוץ גופנית באופן פרטי בגלל שאני רוצה ילד בריא ואפשרות בבחירת מין הילוד האם זה אפשרי וכמה יכול לעלות טיפול כזה. יש לי ילדים בריאים ואין לי שום בעייה להרות אבל בגלל שאני מעוניינת במין מסויים של העובר ובעובר בריא ברצוני לדעת אם ניתן לעשות זאת? תודה מראש על תשובתך

06/10/2012 | 09:50 | מאת: ד"ר אלי גבע

גילי שלומות, עקרונית, ניתן לבצע את ההליך. כל הפרטים מצויים באתר מרפאתי: www.baby-ivf.com ניתן ליצור עימנו קשר במייל או טלפוני. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות