ביוץ בזמן מחזור ללא הורמונים וטיפול!

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

22/08/2012 | 14:53 | מאת: תקווה

אני מוסיפה פרטים להודעה מלמטה-אני רק לקראת הטיפול (הקפאת ביציות) ,עדיין ללא נטילת הורמונים כלשהם! הביוץ בעת הווסת- קרה באופן טיבעי לחלוטין! ולכן כל הטיפול נדחה!! שאלותי חוזרות: עד כמה זה בעייתי וחריג שיש ביוץ טיבעי בעת מחזור? האם זו בעיה? זה ביוץ מוקדם,לא? האם בעיה חו"ח להרות בעתיד? האם סביר להניח שזו תופעה חד-פעמית ואח"כ יהיה מחזור וביוץ תקין?(בבדיקות בחודש קודם היו תקינות אך לא נעשה טיפול מסיבות טכניות של המחלקה בה אני מטופלת) תודה על ההתיחסות והתשובות.תקווה

22/08/2012 | 19:12 | מאת: ד"ר אלי גבע

תקווה שלומות, בשל העובדה שלא כל הנתונים נמצאים בפניי הייתי ממליץ לשקול ולהפנות את השאלות לרופא המטפל. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות