הקפאת ביצית

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

20/08/2012 | 18:16 | מאת: סיון

אני בת 38 הייתי רוצה להמתין עם עניין הכניסה להריון לכשנתיים בערך אני מעוניינת לעשות הקפאת ביציות האם זה מאוחר מידי לעשות את ההקפאה כבר עלולות להיות "עייפות" בשלב זה. יש לציין כי עשיתי בדיקה של פרופיל הורמונלי ומסתבר שה-fsh הורמון הוא 9.90 שמסתבר שהערך המעיד על פוריות הינו נמוך.

20/08/2012 | 18:17 | מאת: סיון

במה כרוך תהליך הקפאת הביציות? כמה זמן לוקח התהליך. האם הוא דורש תקופה רציפה של שהות בארץ?

22/08/2012 | 12:10 | מאת: ד"ר אלי גבע

סיון שלומות, לאור גילך ותשובת הבדיקה במידה והינך מעונינת לבצע את ההליך כמובן שקיימת חשיבות לעובדה שתבצעי אותו מוקדם ככל האפשר. הליך הטיפול כפי שניתו לקרוא באתר מרפאתי הינו כשבועיים. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות