דו"ח מעבדה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

16/08/2012 | 14:16 | מאת: עינת

שלום, שוב שלום, לאחר שלקחתי את דו"ח המעבדה לאחר השאיבה. רשום כך: נשאבו: 14 ביציות גרנולוזה: 2, קומולוס: 2 לאחר הפשטה נותרו 7 ביציות M2 שהוקפאו. השאר DEG . הפשטה קשה. הרבה קומולסים רקים. האם אתה יכול להסביר לי את משמעות התוצאה? תודה רבה על העזרה!

17/08/2012 | 12:30 | מאת: ד"ר אלי גבע

עינת שלומות, יש לבחון את דוח המעבדה רק לאחר עיון מעמיק גם בעובדות נוספות כגון ההיסטוריה הרפואית שלך, תוכנית הטיפול, בדיקות הורמונליות ואולטראסאונד ועוד. ניתן לקבוע פגישת יעוץ במידה ותחפצי. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות