sildenafil for thin endometrial lining

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

16/05/2012 | 08:38 | מאת: מיכל

שלום רב, אחרי שנים רבות של קושי בכניסה להריון בשל רירית רחם דקה וארבע הפריות חוץ גופיות כושלות, גיליתי שיש אופציה לטיפול בנרות ויאגרה. אני רופאה במקצועי, ולצערי עד עכשיו סמכתי על כל הגניקולוגים אצלם טופלתי, כי הינם ערים לכל האופציות הטיפוליות לבעית רירית. האחרון היה היחיד שהציע אספרין, אבל אף אחד לא העלה את האופציה לויאגרה. במקום זאת, נשלחתי לניתוח להסרת מחיצה של פחות מסנטימטר. על פי המחקרים נראה כי הטיפול הראה תוצאות טובות, הגם אם לא הוכח באופן חד משמעי. מה דעתך על טיפול זה? האם רשמת אותו בעבר למטופלות? האם אתה מכיר מרפאות ציבוריות באזור המרכז, שמציעות אותו? בתודה רבה מראש

16/05/2012 | 13:31 | מאת: ד"ר אלי גבע

מיכל שלומות, ראשית, צר לי לקרוא על הכשלונות בהליכי הפוריות ומאחל לך הצלחה בקרוב. מזה מספר שנים שהנני מטפל בתכשיר בשילוב עם אסטרוגן הניתן בטבליות לדניות עד יום החזרת העוברים. קימים מספר מחקרים בספרות. ברם על אוכלוסית מטופלות קטנה. כמו כן, יש לזכור את ההטיה של גיל המטופלות והסיבות השונות לאי פוריות. בכל מקרה של כשלונות חוזרים יש וכדאי לבצע היסטרוסקופיה למרות שתחושתי כי מחיצה קטנה זו אינה מהווה את הסיבה לכשלון. הנני עובד בשרותי בריאות כללית במידה והינך מבוטחת. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות