שרונה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

14/05/2012 | 19:54 | מאת: הקפאת ביציות ועוברים

שלום, בת 37, לפני הקפאה. הרופאה המליצה להכין זרע של תורם, כך שבמידה וישאבו מספיק ביציות, חלק מהן יפרו. אני בהתלבטות בעניין. מה אתה היית ממליץ לעשות?

15/05/2012 | 09:59 | מאת: ד"ר אלי גבע

שרונה שלומות, 1. התקנה וההנחיה אשר הוציא משרד הבריאות בפברואר 2011 מאפשרת הקפאת ביציות לא מופרות בלבד לשימור פוריות. הפריתן של ביציות מופרות הינן בניגוד להנחיה זו. 2. הנני מניח כי במידה והיית מעוניינת להרות עם זרע תורם לא היית מקפיאה ביציות. כמו כן, קרוב לודאי שהרצון להקפיא ביציות הינו על מנת לממש את הרצון בעתיד ועם בן הזוג הראוי מבחינתך. אי לכך, הנני יכול המליץ על הקפאת ביציות לא מופרות בלבד. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות